< Terug naar partners

ESRI partner Analyze (logo)

ESRI is officieel partner van Analyze. Dankzij de toevoeging van Esri-technologie aan software van Analyze wordt alle beschikbare Geo data slim en efficiënt gebruikt. De werkprocessen van alle gebruikers worden zo optimaal ondersteund. Het ArcGIS*-platform van onze partner Esri, voorziet in een systematische dataopslag van allerlei typen data. Daardoor kunnen vragen objectief en betrouwbaar van een antwoord worden voorzien.

Geografische data bruikbaar via Analyze met samenwerking ESRI

Het belang van Geo Informatie Systemen (GIS) in smart city oplossingen, zoals digital twins, wordt steeds belangrijker. ESRI is de grootste leverancier van GIS software. Analyze werkt regelmatig met de geavanceerde GIS software van ESRI. Deze samenwerking geeft Analyze toegang tot het netwerk van partners en (overheids-) klanten van ESRI, en tot de geavanceerde GIS-software. Dat is relevant voor integratie in onze bestaande standaardoplossingen, en biedt mogelijkheden voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

Esri Partnership

Analyze heeft nu de tools om (dynamische) informatie verantwoord en doordacht te analyseren door de samenwerking met onze partner ESRI. Met deze handvatten verzekeren we dat overheden en bedrijven geografische informatie goed kunnen vastleggen, analyseren en delen op de manier die bij hen past. Concreet werkt Analyze regelmatig met de geavanceerde GIS software van ESRI, bijvoorbeeld in de datagedreven Groenmonitor op basis van ArcGIS.

*Wat is GIS?

GIS staat voor geografisch informatiesysteem. Een GIS maakt het mogelijk om diverse gegevens (data) te beheren, analyseren en te delen met anderen. GIS is geworteld in de geografie. Locatie ligt hierbij ten grondslag aan de integratie van vele soorten data. Door de data via een actuele kaart te delen, worden complexe gegevens beter zichtbaar en visueel aantrekkelijk gemaakt. Zo onthult GIS diepere inzichten in data, zoals patronen, situaties en relaties, waardoor gebruikers slimmere beslissingen kunnen nemen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie