Partners

microsoft-logo

KBenP is sinds 2000 zeer goed bekend met de producten van Microsoft. Vanaf 2003 is KBenP actief met de inrichting van samenwerkings-, document-, recordmanagement- en searchoplossingen met Microsoft-producten, zowel in de profit- als in de non-profit sector. Sindsdien heeft KBenP haar kennis en ervaring uitgebreid naar o.a. Office 365, Teams, PowerBI en Azure.

Details
TNO logo

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. De organisatie verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.  Het doel van TNO is om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Als publiekrechtelijke organisatie heeft de organisatie een onafhankelijke positie.

Details
cyclomedia logo

Cyclomedia legt gegevens vast uit de echte wereld en zet deze om in waardevolle inzichten. Dit helpt de complexiteit van de omgeving te begrijpen. Met behulp van de meest nauwkeurige 360° visualisaties op straatniveau, versterkt door innovatieve AI-gestuurde analyses, levert Cyclomedia bruikbare inzichten.

Details